| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nathan Mod

|
|
Wszystko o niezniszczalnej Claire, granej przez Hayden Panettiere. Zdjecia, informacje i plotki z życia prywatnego. _________________ /Fuck or Kill.
Ostatnio zmieniony przez Nathan dnia Wto Paź 24, 2006 5:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miras User

|
|
Czy nie denerwuje was to ze Claire caly czas biega w tym kostiumku cheerleaderki, moze nie wylapalem momentu (nie wspominam o tym kitlu, w ktory sie ubrala po autopsji - swoja droga fajna scena  ) zeby byla ubrana w cos innego. Wiem ze jest "ta wazna" cheerleaderka i w ogole, ale juz chyba wszyscy wiedza kim jest. Takie jest moje odczucie, moze sie czepiam nie wiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nathan Mod

|
|
Save the chearleader, save the world. hmmm... co o Tym myslicie?  " border="0" />
Mnie nie denerwuje, zreszta ona ma więcej ujęc w szkole. _________________ /Fuck or Kill. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lefler Habitue

|
|
| miras napisał: |
| Czy nie denerwuje was to ze Claire caly czas biega w tym kostiumku cheerleaderki |
Zaufaj mi, to w Stanach całkowicie normalne
Znalazłem kilka najnowszych fotek z życia prywatnego:
Mercedes Benz Fashion Week 20/10/2006 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MorFeuS Mod

|
|
Save the cheerleader... Save the world. Jak dla mnie to najlepszy cytat ostatnich lat  Cały czas go mówię, mam go w opisie GG. Myślę, że ten cytat kładzie na deski 4 8 15 16 23 42. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
psioro User

|
|
A ja myślę że nie, wydaje mi się że Claire po prostu jest osamotniona, przynajmniej w tej chwili, i zagraża jej niebezpieczeństwo. Każdy z bohaterów kogoś ma do pomocy, do wsparcia, a panna niezniszczalna? Tatusia który właściwie nie wiadomo kim jest. Po prostu musi dołączyć do reszty bohaterów którzy już powoli zaczynają się zbierać. Clarin nie może zabraknąć ponieważ ma coś do wykonania, jak reszta… albo po prostu nie można pozwolić żeby Sylas przejął jej moc. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bene User

|
|
wątek Claire jest jendym z ciekawszych szczegolnie teraz gdy wreszcie bedzie coraz bardziej poznawała swojego ojca od tej złej strony , straciła przyjaciela wiec jedyna osoba do której bedzie mogla sie wzrócić jest Peter .
Uwazaj na ortografie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
saahaa User

|
|
Lubię tę postać ale czasami trochę przynudza i zbyt wszystko przeżywa, ale w sumie to jeszcze dziecko (chociaż nie wygląda  ) _________________ KITE 4 LIFE |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nathan Mod

|
|
| saahaa napisał: |
Lubię tę postać ale czasami trochę przynudza i zbyt wszystko przeżywa, ale w sumie to jeszcze dziecko (chociaż nie wygląda ) |
moim zdaniem to bardzo dobrze, ze jej postać jest taka emocjonalna... ja ją uwielbiam!
Pozatym jako jedyna z postaci wystapiła we wszytskich odcinkach! " border="0" /> _________________ /Fuck or Kill. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MorFeuS Mod

|
|
Save the cheerleader, save the world. Mysle, ze akcja ratowania cheerleaderki sie nie skonczyla  Ciekawe gdzie teraz sie wybierze z Haitianem?? Mam nadzieje, ze Claire spotka sie z matka i cos razem zrobia  I moze ojciec sie przylaczy:D? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gizmo User

|
|
Osobiście jej postac lubie najbardziej, fajny wątek, wydarzenia i ogólnie  mam nadzieje ze jeszcze w 2 sezonie rozwiną jej wątek bo postac jest fajna  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lizzy User

|
|
Może ja jestem trochę do tyłu, ale czy to prawda, że Nathan jest biologicznym ojcem Claire? Bo z tego, co widziałam, można wnioskować, że ona dość wyrażnie kręci z Peterem. Dziwne z deczka... _________________ Bo tak naprawdę życie zaczyna się po śmierci... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|